Antti Kurvinen

Kauhavan Keskustanaiset tukee Kurvista varapuheenjohtajaksi

Jaa tämä ystävällesi

Kauhavan Keskustanaiset juhlivat tänä vuonna 70-vuotista yhdistystaivaltaan. Kevätkokouksessaan Kauhavan Keskustanaiset totesivat, että on todella nostettava hattua naisille, jotka sodanjälkeisessä arjessa kaiken puutteen keskellä näkivät tarpeelliseksi perustaa oma naisosasto.  Kokouksessa päätettiin, että juhlavuotta juhlistetaan lokakuussa.

Kokouksessaan kauhavalaisnaiset myös iloitsivat siitä, että kauhavalainen kansanedustaja Antti Kurvinen on päättänyt lähteä tavoittelemaan puolueen varapuheenjohtajan paikkaa. Puheenjohtajisto valitaan Suomen Keskustan valtakunnallisessa puoluekokouksessa Seinäjoella kesäkuussa.

– On hienoa, että meillä on taas alueelta oma ehdokas pitkän tauon jälkeen puolueen kärkipaikoille. Antti on osaava poliitikko ja meidän on helppo antaa täysi tukemme hänelle, korostaa Kauhavan Keskustanaisten puheenjohtajana jatkava Anna-Liisa Niemi.

– Anttia on helppo lähestyä vaikeidenkin asioiden kanssa, ja hän todella kuuntelee ja ottaa rohkeasti kantaa. Hän on toiminnan mies, ja vie asioita eteenpäin. Hänellä on myös erittäin hyvä Keskusta-aatteen arvopohja, Niemi painottaa.

Jaa tämä ystävällesi