Antti Kurvinen

Kansanedustaja Antti Kurvinen Rintamaveteraaniasiain neuvottelukuntaan

Jaa tämä ystävällesi

Kauhavalainen Keskustan kansanedustaja Antti Kurvinen on nimetty Rintamaveteraaniasiain neuvottelukuntaan seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Neuvottelukunnan tarkoituksena on tehdä esityksiä sekä aloitteita sotainvalidien ja tunnuksen omaavien rintamaveteraanien elinolosuhteiden ja yleisen toimeentuloturvan, erityisesti sosiaaliturvan, terveydenhuollon ja kuntoutuksen sekä asunto-olojen kehittämiseksi. Neuvottelukunta toimii myös yhdyssiteenä ja neuvottelevana elimenä viranomaisten ja sotiemme veteraanien hyväksi toimivien järjestöjen välillä sekä antaa lausuntoja tehtäviinsä kuuluvista asioista.

– Rintamaveteraaniasioiden neuvottelukuntaan pääsy on nuorelle miehelle suuri kunnia. Meidän nuorten polvien täytyy edes yrittää maksaa se valtava kunniavelka, joka meillä on heille, jotka pelastivat itsenäisen ja vapaan Suomen ja rakensivat hyvinvointiyhteiskunnan, sanoo Kurvinen.

Neuvottelukunnassa on puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä 13 muuta jäsentä, joilla kaikilla on henkilökohtaiset varajäsenet. Lisäksi neuvottelukunnassa on neljä asiantuntijaa varajäsenineen. Sivutoiminen pääsihteeri on sosiaali- ja terveysministeriöstä. Sosiaali- ja terveysministeriön esittelystä valtioneuvosto on asettanut rintamaveteraaniasiain neuvottelukunnan alkavaksi kolmivuotiskaudeksi toimikaudelle 1.11.2018 – 31.10.2021.

Jaa tämä ystävällesi