Antti Kurvinen

Kampanjakirje: tunnelma tiivistyy

Jaa tämä ystävällesi

Tunnelma alkaa tiivistyä ja kampanjatyö saa yhä uutta tuulta purjeisiin. Tällä viikolla taustatyötä saadaan yhä paremmin näkyväksi, kun osa vaalikoneista avautuu ja yhä useampi äänestäjä tavoittaa Antin ajatukset internetin kautta.
Ylen laaja ehdokasesittely on myös avautunut äänestäjille, ja ehdokkaisiin saadaan tasavertainen tuntuma myös tv-kameran välityksellä: kampanjabudjetista riippumatta. Tällä viikolla MTV3-kanavalla voit myös bongata Antin TV-mainoksen ensimmäisen kerran. Antin viime vaali-kampanja saa nyt jatkoa, kun Antti on kiskaissut itse haalarit ylleen. Ja nyt mennään eikä meinata!

Säästä riippumatta Antin tiivis tukijoukko on kiertänyt kauppojen edustoilla ja tupailloissa ympäri vaalipiiriä – kaikkien kolmen maakunnan alueella. Päivät ovat pitkiä, mutta antoisia. Palaute on suoraa ja ihmiset aktiivisia. Nyt ovat myös äänestäjät liikkeellä – hyvissä ajoin, ajan yhteiskunnallinen tilanne huolestuttaa laajalti.

On ollut myös erittäin positiivista huomata, kun valtakunnan suuret sanomalehdet kuten Helsingin Sanomat ja Maaseudun Tulevaisuus ovat molemmat nostaneet Antti Kurvisen vahvana potentiaalisena läpimenijänä.

\"Sillanpään
Maaseutuyrittäjälle aika on juuri nyt hyvinkin haasteellinen. Tarvitaan rohkeutta ja lujaa tahtoa. Sillanpään uuden navetan avajaisissa viime perjantaina Ylihärmän Kosolan kylässä oli vahva katse tulevaisuuteen.

\"EeroNeuvoskahvit\"

Kansanedustajaehdokkaita kunnallisneuvos Eero Ahvenniemen neuvoskahveilla Lappajärvellä viime perjantaina.

Jaa tämä ystävällesi