Antti Kurvinen

Kampanjakirje: loppukiri on alkanut

Jaa tämä ystävällesi

Hyvät Antin kannattajat, nyt on hieno meininki päällä. Loppukiri on alkanut ja kierrokset lisääntyvät. Viime torstaina saimme tietää Antin numeron, joka on siis 144.
Vaalityötä on jälleen tehty koko vaalipiirin alueella, kaikissa kolmessa pohjalaismaakunnassa. Antin koti-kaupungin kierroksella viime viikon perjantaina ja lauantaina päivät olivat mitä keväisimmät, ja väki oli erinomaisen hyvin liikkeellä. Aurinko paistoi ja makkara maistui.

\"kauhava1303\"

Kauhavalla aurinko paistoi ja makkara maistui!

Menneellä viikolla Antti kiersi suhteellisen tiiviisti Suomen Keskustanuorten Kenubiilin matkassa koko vaalipiirin alueella. Auto on varustettu kolmella aurinkopaneelilla sekä yhdellä tuulivoimalalla. Varusteisiin kuuluu myös sähköä tuottava polkupyörä.

\"kenubiili\"

Kenubiilin tarkoituksena on kertoa ihmisille, että meidän on uskallettava olla rohkeita, että saamme Suomen kuntoon.

Viime lauantaina oli tiivis päivä Keskustan puheenjohtajan Juha Sipilän matkassa Vaasassa, Isossakyrössä, Seinäjoella, Lapualla ja Alajärvellä. Kaikissa pysähdyskohteissa ihmisiä parveili vaikuttavan paljon Keskustan ständeillä: Suomi todellakin halutaan saada kuntoon!

\"sipila2\"

Antti on nyt ilmestynyt myös katukuvaan yhä näkyvämmin. Oma kampanja-auto kiertää pohjalaismaa-kunnissa ja kilometrejä kertyy. Päiville kertyy myös pitkät tunnit ja kuljettajien vuoroja koetetaan vaihdella. Itse ehdokas onneksi saa energiansa ihmisistä ja heidän asioiden pohtimisesta. Näin ehdokas tekee taustajoukoilleen työn helpommaksi, ja tukiryhmän tehtävänä on koittaa pysyä perässä ja toisaalta kellottaa Antin siirtymistä aina seuraavaan sovittuun kohteeseen.

Vaalimainonta alkaa nyt myös numeroilla ja isoja vaalijulisteita sekä peltolakanoita levitetään mielellään tasaisesti eri puolille vaalipiiriä: ota yhteyttä Annukka Hautamäkeen (annukka.hautamaki@helamedia.fi tai p. 0400 629 275), jos haluat levittää mainoslakanoita tontillesi teidän varsilla tai oman kyläsi kohtauspaikoille.

Jos et ehtinyt bongata vielä Antin tv-mainosta, se on nähtävillä nyt myös Antin omalla YouTube-kanavalla, jonne pyritään kokomaan muutakin videomateriaalia Antin kiertueesta. Klikkaa itsesi kanavalle tästä:
https://www.youtube.com/channel/UCAmr62Qzv0QpPKnSHXnm2SQ
Kanava löytyy myös YouTube-hakuna Antti Kurvinen.

Ja vielä muistutuksena Antin vaaliarpoja myyville, että arparahat saa tilittää suoraan Lakeudelta eduskuntaan ry:n tileille: Ylihärmän Säästöpankki FI6749 2800 1002 4686 tai POP-Pankki FI7847 4400 1002 9430
Ja täydet arpalistat saa palauttaa kampanjapäällikkö Aulikki Salolle henkilökohtaisesti tai jonkun tukitiimin henkilön välityksellä, myös postitse voi lähettää, os. Aulikki Salo, Salontie 10, 62430 Peltotupa.
Vielä on jäljellä myös tyhjiä arpalistoja, joten reippaasti vielä ehtii kampanjatyöhön mukaan ja arpoja myymään, ota yhteyttä Aulikkiin, p. 040 912 3293.

JA MUISTAKAA MYÖS, että Kurvisen kulma on avoinna vaalipäivään saakka joka maanantai, keskiviikko ja perjantai klo 9-12. Vapaaehtoiset ja innokkaat Kurvisen kulman päivystäjät voivat yhä ilmoittautua Annukalle: p. 0400 629 275 tai annukka.hautamaki@helamedia.fi. Kurvisen kulma on myös vapaasti kaikkien tukiryhmäläisten käytössä Antin vaalitilaisuuksien tai teemaan sopivien kokouksien järjestämiseksi.

Jaa tämä ystävällesi