Antti Kurvinen

Kampanjakirje: Äänestys on alkanut!

Jaa tämä ystävällesi

Nyt Se alkaa: ä ä n e s t ä m i n e n.

Tästä aamusta alkaen erilaisia numeroita aletaan enemmän tai vähemmän harkiten kirjoittamaan äänestyslippuihin. Me, Antin tukitiimin johtoryhmä, toivomme sydämestämme, että jokainen äänestäjä miettii tarkoin kenelle oman arvokkaan äänensä antaa. Me myöskin toivomme, että mahdollisimman moni käyttää tätä hienoa, yhtäläistä äänioikeuttaan ja vaikuttaa siten omalla panoksellaan siihen, miten suomalaista yhteiskuntaa tulevalla vaalikaudella tullaan kehittämään.

Me kaikki – Sinä ja Minä, olemme myös tärkeässä roolissa, kun innostamme lähipiiriämme, tuttavia ja sukulaisia lähtemään vaaliuurnille. Ja siten toisaalta hyvin vähäeleisesti otamme yhdessä vastuun siitä, että saadaanko Suomi kuntoon!

Antin kampanja on edennyt yhä erittäin hyvässä tunnelmassa ja ympärillämme on ollut positiivinen henki. Erilaiset gallupit näyttävät Keskustalle yhä hyvää tulosta. Ja Antin esiintyminen erinäisissä mittauksissa potentiaalisena läpimenijänä lisää luottamusta, mutta tyytyväisyyteen emme missään nimessä voi tuudittautua. Kilpailu on kova, ja kampanjaväki Antti etunenässä ahkeroivat kentällä viimeiseen tuntiin saakka. Ja loppukiri ratkaisee vaalien tuloksen: muuttuuko Suomen suunta.

Antin ja tiimin kalentereista tuntuu löytyvän yhä uusia tunteja tai minuutteja. Ainakin siltä tuntuu. Me ainakin olemme ottaneet loppukirin tosissamme. Nyt kutsummekin Teidät kaikki mukaan tähän yhteiseen loppukiriin ja tuodaan porukalla Antille äänisaalis, joka riittää Arkadianmäelle saakka.

Vaali- ja äänestysintoa raikkaaseen kevätsäähän toivottaa,
Antin tukitiimin johtoryhmä

Jaa tämä ystävällesi