Antti Kurvinen

Jorma Hautanen, Ylihärmä

Jaa tämä ystävällesi

”Olin itse ollut valtuutettuna Ylihärmässä ja tein päätöksen, että en jatka, soitin 18-vuotiaalle Antille naapuriin ja sanoin, että lähde nyt ehdolle ja että ”tuu nyt hakemaan multa tämä 5-vuotissuunnitelma Ylihärmästä”. Antti oli minuutissa paikalla ja tutustumassa tähän paperiin.

Nyt olen nähnyt, että Antti pystyy vastaamaan semmoisissakin paikoissa mihin ei näköjään muut Keskustassa pysty. Paitsi varapuheenjohtajakaudellaan, myös useamman kerran sen jälkeen.

Hän laittaa toimittajillekin jauhot suuhun tarvittaessa, ja oikoo faktoja. Juristina ottaa asioista selvää ja on tarkka ja terävä.

Antti on ihan selvä ministeri, kun niitä paikkoja tulevaisuudessa Keskustassa jaetaan ja ehdottomasti johtaja-aineista, mutta myös hyvin sosiaalinen.

Olen tuntenut hänet lapsesta saakka. Hän oli lapsena jo hyvin järkevä. Muistan, kun menin jotakin keräystä suorittamaan Antin kotiin. Antti oli 4-5-vuotias ja tuli avaamaan oven, hieman harmissaan, kun keskeytin selvästi jotakin tärkeää. Pikku-Antti sanoi minulle: ”Me tässä äidin kanssa juuri keskustelimme kyllä valaista.”

Antti on järkevä, asiallinen ja erittäin vastuuntuntoinen mies. äänestetään yhdessä hänet jatkokaudelle, koko Suomen parhaaksi.”

Jorma Hautanen, Ylihärmä
Antin lapsuudenkodin naapuri, joka houkutteli Antin kuntapolitiikan viheliäiseen maailmaan

Jaa tämä ystävällesi