fbpx

Antti Kurvinen

Antti Kurvinen, maakunnan ministeriaines

Kansanedustaja Antti Kurvinen on raivannut vakuuttavasti tien politiikan tekijöiden ytimeen. Kurvisella on jo pitkä politiikan tekemisen kokemus. Suomen suurimman nuorisopoliittisen järjestön johtajuus (2009-2013) kouli hänestä taitavan verkostoitujan ja neuvottelijan.

Tämän neljän vuoden aikana kansanedustajana Kurvinen on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisen yhteiskunnan rakentajana. Kansanedustajana Kurvinen nauttii vahvaa luottamusta keskustalaisessa puolueessa. Hän on myös uskottava yhteistyökumppani yli puoluerajojen. Eri ministeriöiden virkamiehet ja etujärjestöjen edustajat ovat myös tulleet jo hyvin tutuiksi.

Puolueen nuorena varapuheenjohtajana Kurvisen vahvaan osaamiseen luotettiin hyvinkin hankalien ja vaativien asioiden käsittelyssä. Hän pystyi suvereenisesti esiintymään suorassa televisiolähetyksessä muiden puoluejohtajien kanssa. Keskustelun aiheena voi olla ihan yhtä hyvin yleinen poliittinen tilanne, hallituksen toimintakyky, verotus tai valtiontalous, maatalous ja yrittäjyys, maahanmuuttopolitiikka ja sisäinen turvallisuus tai vaikkapa liikenneasiat. Puolue on tottunut luottamaan hänen osaamiseensa ja vastuuta on annettu, koska Antti on sitä osannut kantaa.

Kurvinen on maakunnastamme ja koko vaalipiiristämme edustaja, jolla on potentiaalia tulevaisuudessa keskustalaiseen ministerisalkkuun.

Eduskunnan tärkein tehtävä on lakien säätäminen. Kansanedustaja Kurvisella on lakimiehen koulutus ja kokemus. Oikeustieteiden hallinta on ensiarvoisen tärkeää kansanedustajan vaativassa työssä.

Neuvottelutaitojensa, koulutuksensa ja osaamisensa lisäksi Kurvisella on erinomainen kyky kuulla kenttää ja kansalaisia sekä välittää heidän huolensa asioita valmistelevaan ”koneistoon” ja neuvotella muiden tuki päätöksentekoon.

Kansanedustajan yksi tärkeä tehtävä on myös löytää vaikuttamisen kanavat Euroopan Unionin päätösvalmisteluun. Kansanedustajalla täytyy olla omat kanavat sekä kyky vaikuttaa Suomen esityksiin, kannanottoihin ja päätösvalmisteluun EU:ssa.

Me allekirjoittaneet tuemme vahvasti Antti Kurvisen valintaa eduskuntaan.

Äänestetään yhdessä Antti jatkoon.

Eero Ahvenniemi
Juha Alkio
Markku Haapala
Jukka Kuivinen
Terhi Kultalahti
Tapio Liinamaa
Seppo Malmi
Anna-Liisa Niemi
Harri Ojanperä
Sari Oja-Lipasti
Jussi Pahkajärvi
Merja Rintamäki
Ilmari Sulkakoski
Jorma Suvanto
Helena Tuuri-Tammela
Ville Virrankoski
Niina Övermark