Antti Kurvinen

Antin tukija: Pentti Paloniemi, Vaasa

Jaa tämä ystävällesi

Antti Kurvinen kolmannelle kaudelle eduskuntaan

Antti on kasvanut keskustapoliitikkona vaativiin tehtäviin. Hänelle uskottujen kunnallisten ja alueellisten luottamustoimien myötä hän on samalla kehittynyt valtion huipputoimintojen hoitajaksi.

Antti on toisella eduskuntakaudellaan noussut valtioneuvoston jäseneksi. Hän on hoitanut kahdessa ministeriössä luotettavalla tavalla ministerin tehtävää. Ensimmäinen tehtävä kulttuuri- ja tiedeministerinä oli onnistunut, ja siitä seurasikin siirtyminen maa- ja metsätalousministeriön päällikön vaativaan toimeen. Tämä ministeri joutuu EU:ssa puolustamaan suomalaisten elämän perusoikeuksia ja -valmiuksia ihan eturintamassa. Myös Naton toimintoihin kuuluu mm. elintarvikehuollon ja muun huoltovarmuuden turvaaminen. Niissä ministeri Antti Kurvinen on ollut edustamassa ja esittämässä Suomen tarpeet.

Antti Kurvinen on jo tullut yhdeksi kokeneimmista poliitikoista, joilla on laaja käytännön kokemus kunta- ja aluetasolta aina kansainväliseen politiikkaan. Häntä kannattaa äänestää jatkamaan eduskunnassa ja muissa valtion tehtävissä.


Pentti Paloniemi
Vahva keskustalainen puoluetoimija
eläkkeellä oleva valtion virkamies

Haluatko olla mukana tukemassa Anttia?

Voit jättää oman tukikirjoituksen julkaistavaksi. 

    Jaa tämä ystävällesi