Antti Kurvinen

Antin tukija: Kyösti Virrankoski, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi

Antti jatkamaan vahvaa työtään

Antti Kurvinen on ollut kansanedustajana vuodesta 2015, eli kohta kaksi kautta. Sinä aikana hän on osoittanut tarmokkuutta ja kyvykkyyttä. Tarmokkuus on näkynyt sekä eduskuntatyössä että muissa luottamustehtävissä. Ensimmäisen vaalikauden hän työskenteli erityisesti hallintovaliokunnassa ja perustuslakivaliokunnassa.

Toisella kaudella hän on ollut keskeinen vaikuttaja, ensin erityisesti Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajana kaksi vuotta, mutta sitten Valtioneuvoston jäsenenä, ensin tiede- ja kulttuuriministerinä ja sitten nykyisellä paikalla maa- ja metsätalousministerinä.

Työssään Antti on osoittautunut aktiiviseksi toimijaksi ja taitavaksi asianajajaksi. Tähän työhön hänen koulutuksensa, oikeustieteen maisteri on antanut hyvän pohjan.

Tulevina vuosina oma kotikuntamme ja laajemmin oma maakuntamme ja koko Suomi on valtavien haasteiden edessä. Etenkin Etelä-Pohjanmaa tarvitsee voimakkaita toimenpiteitä myönteisen kestävän kehityksen varmistamiseksi. Siksi tarvitsemme Anttia myös seuraavassa Eduskunnassa.

Kyösti Virrankoski
Entinen Euroopan parlamentin jäsen ja entinen kansanedustaja

Haluatko olla mukana tukemassa Anttia?

Voit jättää oman tukikirjoituksen julkaistavaksi. 

    Jaa tämä ystävällesi