Antti Kurvinen

Antin tukija: Jouni Kleimola, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi

Hyvät äänestäjät,

Olen seurannut Antin tekemistä jo usean vuoden ajan jo siitäkin syystä, että hän on kotiseutuni kansanedustaja mutta myös oman maakunnan sekä isänmaalle tärkeiden asioiden puolustaja. Antti on tinkimättömään tapaan puolustanut meille kaikille tärkeitä asioita mm. yrittäjyyteen, demokratiaan ja ihmisarvoon liittyvissä kysymyksissä sekä kuunnellut kansalaisten mielipiteitä herkällä korvalla. Antin kova ja pyyteetön työnteko on kantanut hedelmää ja asioita on saatu vietyä eteenpäin. Antin vahva mielenkiinto ja perehtyminen sekä nopea asioiden sisäistäminen luovat vahvan pohjan kansanedustajan ja ministerin työlle.

Viimeinen vuosi on ollut suurten mullistusten ja muutosten aikaa, ja isoja asioita on ollut ratkaistavana valtakunnan politiikassa. Päätökset eivät aina ole helppoja, mutta niitä on kuitenkin tehtävä silloin, kun niitä tarvitaan. Antti on osoittanut, että pystyy tekemään päätöksiä vaikeissakin tilanteissa ja on sen lisäksi osoittanut hyvää paineensietokykyä. Viimeisen vuoden ajan Antti on hoitanut varsinkin Etelä-Pohjanmaalle tärkeää raskasta maa- ja metsätalousministerin salkkua, ja pöydällä on ollut iso poliittinen asia eli tukikauden vaihtuminen ja siihen liittyvät neuvottelut. Niistä on suoriuduttu hyvin, vaikka lukuisia haasteita on matkan varrella ollut ja siihen päälle lisäksi vielä kustannuskriisi. Liikkuvaan junaan hyppääminen kesken neuvotteluiden ei ole helppoa, mutta nopealla asioiden sisäistämisellä se on ollut mahdollista, kuten Antti on sen osoittanut.

Koko lakeus ja isänmaa tarvitsevat Antin kaltaista pyyteetöntä ja luotettavaa tekijää. Äänestetään Antti jatkoon jatkamaan jo kaksi vaalikautta tehtyä hyvää työtä!

Jouni Kleimola

Kampanjapäällikkö
Asiakkuusjohtaja
Maanviljelijä
Agronomi, MMM

Haluatko olla mukana tukemassa Anttia?

Voit jättää oman tukikirjoituksen julkaistavaksi. 

    Jaa tämä ystävällesi