Antti Kurvinen

Antin tukija: Esa Kaarto, Vähäkyrö

Jaa tämä ystävällesi

Vastuuntuntoisesti Eteenpäin

Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta. 
Valta tuo aina mukanaan vastuun. Valtaa ja vastuuta jaetaan taas kerran eduskuntavaaleissa. Valta on vaarallisissa käsissä jos eduskuntaan valittu kansanedustaja ja varsinkin  eduskunnan valitsema ministeri ei osaa tehtäväänsä.
Antti Kurvinen on osoittanut kahdella edustajakaudellaan  olevansa vähintäänkin tehtäviensä mittainen mies.

Antilla on iästään huolimatta pitkä kokemus yhteisten asioden hoidosta. Antilla on hyvä ja vaativa  koulutus. Antti on kielitaitoinen. Antti on sosiaalinen, rohkea, rehellinen ja ennen kaikkea kiinnostunut yhteisten asioiden hoidosta. Hän on oikea henkilö nostamaan Suomen suosta kohti taloudellista menestystä ja  työtä tekemällä ansaittua arvostusta.

Ennen Antin aikaa minulla, kuten monella muullakin oli vaikea löytää mieleistä ehdokasta vaaleissa. Kun Antti kolme vaalikautta sitten  asettui ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin sain  tuttaviltani Härmästä ja Kauhavalta  viestiä nuoresta ehdokkaasta, jolla olisi runsaasti todellisen valtiopäivämiehen ominaisuuksia. ”Nuori mies joka puhuu kuin vanha kokenut poliitikko.
Hänellä on sana ja tieto hallussa”.

Nyt kahden edustajakauden  ja ministeryyden jälkeen voi todeta. ettei nuoren Antin osaamista oltu vähääkään liioiteltu.

Osaaminen, laintuntemus ja rohkeus on tullut vahvasti esiin Antin toimiessa maa- ja metsätalousministerinä.  Hän on tarttunut tehtäväänsä nopeasti. Vienyt päätökseen  merkittäviä ja vaikeita asioita. Toisaalta huonosti valmistellut lait ja asetukset hän on rohkeasti pysäyttänyt vaatien ja valmistellen oikeudenmukaista sisältöä.

Suomi tarvitsee osaavia ja kouluttautuneita, kielitaitoisia poliitikkoja. Tarvitsemme leipää. Emme tarvitse sirkushuveja.
Annan ääneni Antti Kurviselle.  Anna sinäkin Antin viedä meitä Eteenpäin.

Esa Kaarto
maanviljelysneuvos
agronomi
eläkkeellä oleva viljelijä

Eteenpäin!
Vastuuta koko Suomesta.

Haluatko olla mukana tukemassa Anttia?

Voit jättää oman tukikirjoituksen julkaistavaksi. 

    Jaa tämä ystävällesi