Antti Kurvinen

Antin tukija: Eino Lauttamus, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi

Työmaalle tarvitaan pätevyyttä!

Kahdeksan vuotta sitten vastaavassa tilanteessa kirjoittelin tukeani Antille. Silloin kirjoitin kokemastani kuulemisesta Lahden puoluekokouksesta siitä Antin pitämästä puheesta. Silloin kirjoitin jotekin että tuosta nuorestamiehestä vielä kuullaan.

Ennustukseni osui kohdilleen, nyt Antti noteerataan jo ympäri Eurooppaa. Suomen Eduskunnassa, Etelä-Pohjanmaalla Kauhavan kaupungissa tiedetään ja arvostetaan Antin osaamista kuin myös asioiden hoitamista.Hyväksi Antti on havaittu myöskin Keskustapuolueen sisällä. Tällä tarkoitan sitä kun Antti on vieläkin suht nuorimies on hän nyt jo toisen eduskuntakauden aikana noussut kaksi kertaa ministerinpallille.

Noille tuoleille mielestäni ei pääse terävillä kyynerpäillä vaan pitää olla oman ryhmän että koko hallituksen luotto.

Minä opin tuntemaan Antin kuntaliitoksen jälkeen kaupunginvaltuuatossa.Silloinkin jo luotettiin Anttiin ja valittiin keskustaryhpuheenjohtajaksi
Nyt on sitten taas Antin työpaikka haussa, hakupaperit on kaikkien tiedossa ja paikalle valitsijoina toimivat Vaasan vaalipiirin äänestäjät.

Minä suosittelenkin kaikkia pohjalaisia äänestämään Anttia koska mielestäni hänen ei tarvitse enää opetella mitään käytäntöjä Arkadianmäellä muutenkin luotan Anttiin. Olin nimittäin yhden kokonaisen päivän vaalikiertueella ja seurasin häntä, kuinka hän vastaili yleisön esittämiin erilasiin kiperiinkin kysymyksiin omasta päästään ja ilman mitään papereita.

Kysyinkin sitten matkalla että miten sinä muistat kaikki asiat noin tuosta vaan.

Toivotan Antille menestystä ja jaksamista vaaleihin.

Eino Lauttamus

Eläkeläinen, entinen maanviljelijä

Haluatko olla mukana tukemassa Anttia?

Voit jättää oman tukikirjoituksen julkaistavaksi. 

    Jaa tämä ystävällesi