Antti Kurvinen

Päivän tukija: Marita Mattila, Kauhava

Jaa tämä ystävällesi

\"Mattila_Marita\"

\”Neljä vuotta sitten Artturin talossa oli Antin vaalivalvojaiset. Ääntenlaskennan etenemistä seurattiin jännittävissä tunnelmissa. Paikallislehden toimittajana poikkesin paikalla jututtamassa ehdokasta ja kyselemässä tunnelmia. Ääniä kertyi, mutta ei riittävästi läpimenoon.

Nyt myöhemmin olen oppinut tuntemaan Antin Kauhavan kunnallispolitiikassa luottamushenkilönä, poliitikkona ja ihmisenä.  Nuorella miehellä on vankka kokemus kunnallisissa, maakunnallisissa ja valtakunnallisissa luottamustehtävissä. Hänellä on halu toimia oman alueen parhaaksi, kyky neuvotella, taitoa johtaa ja sinnikkyyttä asioitten eteenpäin viemiseen.Toimiessaan Keskustanuorten puheenjohtajana hän on luonut suhteita valtakunnallisiin vaikuttajiin. Ihmisenä hän on positiivinen, ulospäin suuntautunut ja helposti lähestyttävä.

Antti on tehnyt hartiavoimin töitä kuluneen neljän vuoden aikana. Hän on saanut opintonsa päätökseen ja on mukana työelämässä. Valmiudet kansanedustajan tehtävän hoitamiseen ovat nyt entistä paremmat. Alueemme tarvitsee puolestapuhujan. Antti Kurvinen, kansanedustajanehdokas numero 144 on tehtävään sopiva.\”

– Marita on Kauhavan kaupunginvaltuutettu sekä kortesjärveläinen toimittaja, projektityön asiantuntija ja monitoiminainen.

Jaa tämä ystävällesi