Antti Kurvinen

Keskustaopiskelijat tukevat Katri Kulmunia ja Antti Kurvista

Jaa tämä ystävällesi

Julkaistu Ilkassa 16.4.2016

 Keskustan opiskelijaliitto (KOL) kertoo tiedotteessaan tukevansa Katri Kulmunia ja Antti Kurvista keskustan varapuheenjohtajavaalissa.

Antti Kurvinen on kauhavalainen lakimies ja kansanedustaja. Aiemmin hän on ollut Keskustan opiskelijaliiton puheenjohtaja. Keskustan opiskelijaliiton puheenjohtaja Anniina Sippola uskoo, että Kurvinen tuo oikeudenmukaisuuden näkökulmaa leikkauskeskusteluun.

– Tarvitsemme myös keskustelua siitä, miten turvaamme tulevaisuuden Suomelle pidemmällä kuin vaalikauden aikavälillä, Sippola sanoo tiedotteessa.

Katri Kulmuni on kansaedustaja Lapin vaalipiiristä. Aiemmin hän toimi ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Paavo Väyrysen lehdistöavustajana. Hän on Suomi-Venäjä-seuran puheenjohtaja ja YK-liiton puheenjohtaja.

– Katrin vahva osaaminen kansainvälisestä politiikassa on tärkeä etu Keskustalle. Tarvitsemme myös enemmän kv-yhteistyötä Keskustan kansainvälisten ja pohjoismaisten kumppaneiden kanssa voidaksemme olla vaikuttavampia kansainvälisellä tasolla, Sippola toteaa.

Keskusta valitsee puheenjohtajiston Seinäjoella kesäkuussa.

Jaa tämä ystävällesi